Applicatie Specialist BI

Die uitdaging vindt in een complex applicatielandschap


Eindhoven | IT

Published on 07 January 2021

Organisation

MAG45 is een van de toonaangevende industriële integrators in Europa. Als industriële integrator beheren wij in opdracht van onze klanten de supply chain, inclusief inkoop, voor MRO (Maintenance, Repair & Operation) en BOM (Bill of Material) producten. Inmiddels hebben wij als een van de pioniers op het gebied van geïntegreerde levering een succesvol en internationaal track record opgebouwd bij bekende multinationals in de medische, hightech-, farmaceutische-, FMCG- en elektronica-industrie. Onze historie gaat terug naar 1948. Inmiddels zijn we met meer dan 200 medewerkers actief in 11 landen wereldwijd. Sinds 2016 zijn we een volwaardige dochter van de Deense beursgenoteerde Solar Group. Om de reeds ingezette vernieuwing te kunnen faciliteren bevindt de afdeling IT zich op technisch en procedureel vlak midden in een professionaliseringsfase. Ter uitbreiding van het team van 6 personen zijn wij voor op ons hoofdkantoor in Eindhoven op zoek naar een Applicatie Specialist BI.  

Function

De functie omvat zowel de functionele processen (vertaling van business requirements naar een technische oplossing), als de technische processen (ontwerpen en ontwikkelen van de technische processen). Maar ook de support op het uitbreiden van het bestaande Application landschap.

Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en creëren van rapportages, het ontsluiten van nieuwe databronnen, het (door)ontwikkelen van het data model en het beantwoorden van data-gerelateerde vraagstukken. 

Daarnaast help je mee met het ontwerpen, ontwikkelen én implementeren van BI of DWH applicaties. Je werkt nauw samen met de collega Applicatie Specialisten en de IT Services Delivery Manager. Je rapporteert aan de IT Manager.


Requirements

We zijn op zoek naar een Applicatie Specialist BI die handig weet te schakelen tussen business en techniek. Kijk hier of je voldoet aan het gevraagde profiel:

- Een HBO diploma in de richting van Informatica, Bedrijfskunde met een IT element, of relevante werkervaring;

- Minimaal 3 jaar ervaring met Data Warehousing, ETL processes en data visualisation;

- Ervaring op de scheidslijn van Business & IT;

- Ruime ervaring met Microsoft Power BI, SQL Server (SSIS, SSAS (cube), SSMS), MS Access, MS Excel; 

- Ervaring met data modelling;

- Bij voorkeur heb je ervaring met MS Dynamics, Azure;

- Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

- Als persoon ben je te beschrijven als zelfstandig, proactief en ondernemend;

- Fulltime beschikbaar en woonachting op een redelijke afstand van Eindhoven


Offer

Je komt terecht in een financieel gezonde organisatie met een onderscheidende propositie. Een internationaal speelveld met leveranciers en collega’s over de hele wereld. Je kan bij ons een bijdrage komen leveren aan de verdere professionalisering van de organisatie. Je kan het verschil komen maken. De sfeer op de afdeling is zonder meer goed te noemen. Men is open en informeel waarbij er ruimte is voor humor. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, met 28 vakantiedagen en 8 ATV dagen, je hebt de mogelijkheid om dagen bij te kopen. We hanteren flexibele werktijden waardoor je privé werk balans optimaal is. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract wat bij wederzijds goedvinden wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

Application

Solliciteer via de button en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Zien we voldoende raakvlakken, dan nodigen we je graag uit voor een nadere kennismaking. Heb je eerst nog vragen over deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Deniz Akman, HR Business Partner via 06 –51043928.

Een assessment zal onderdeel uitmaken van de procedure. Wij zullen als onderdeel van de procedure enige referenties kunnen verifiëren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Share this on:
Contact