Business Controller

Brede controlling functie in snel groeiende internationale omgeving


Eindhoven | Finance

Published on 07 October 2019

Organisation

MAG45 is een van de toonaangevende industriële integrators in Europa. Als industriële integrator beheren wij in opdracht van onze klanten de supply chain, inclusief inkoop, voor MRO (Maintenance, Repair & Operation) en BOM (Bill of Material) producten. Inmiddels hebben wij als een van de pioniers op het gebied van geïntegreerde levering een succesvol en internationaal track record opgebouwd bij bekende multinationals in de medische, hightech-, farmaceutische-, FMCG- en elektronica-industrie. Onze historie gaat terug naar 1948. Inmiddels zijn we met meer dan 200 medewerkers actief in 11 landen wereldwijd. Sinds 2016 zijn we een volwaardige dochter van de Deense beursgenoteerde Solar Group. Met een nieuwe strategie wordt de komende jaren ingezet op een forse groei. Op onze Finance afdeling in Eindhoven is er ruimte ontstaan voor een Business Controller. 

Function

Als Business Controller bij MAG45 ben je verantwoordelijk voor een adequate planning en control cyclus voor alle onderdelen van MAG45 in binnen- en buitenland. Bovenal ben je de Business Controller van Nederlandse entiteit. Je analyseert de cijfers op basis van diverse rapportages en je houdt je constant bezig met het toetsen van de actuele resultaten. Je levert een directe bijdrage aan de (financiële) strategie ontwikkeling onder meer door de analyse van financiële consequenties, financiële inrichting en projectmatige ondersteuning. Je bent het eerste aanspreekpunt van de business voor alle financiële onderwerpen waarbij je zowel cijfermatig onderbouwde adviezen geeft en daarmee sturing geeft aan de positieve ontwikkeling van de resultaten. Je zorgt niet alleen voor de ontwikkeling en vastlegging van procedures maar ook voor de borging. Je werkt nauw samen met de vertegenwoordigers van het MT, Sales en Procurement. Je rapporteert aan de Finance Director. 

Requirements

We zijn op zoek naar een strategisch financieel adviseur met een kritisch en onderzoekend karakter. Kijk hier of je voldoet aan het gevraagde profiel:

- Een afgeronde en relevante opleiding op HBO of WO niveau

- Minimaal drie jaar aantoonbaar succesvolle ervaring in een snel groeiende internationale commerciële b2b omgeving 

- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

- Ruime ervaring met MS Office, met name Excel 

- Affiniteit met statistiek en methoden van financiële analyse is een pre. 

- Sterk ontwikkeld analytisch vermogen, daadkrachtig en overtuigend

- Fulltime beschikbaar en woonachtig in of op redelijke afstand van Eindhoven


Offer

Je komt terecht in een financieel gezonde organisatie met een onderscheidende propositie en een uitdagend groeiscenario. De stevige groei zorgt voor een gezonde hectiek zonder dat de aandacht voor kwaliteit uit het oog verloren wordt. Je opereert op het snijvlak van finance en de business met impact op de verdere procesbeheersing. Het speelveld is internationaal met collega’s en klanten over de gehele wereld. Je geniet veel vrijheid van handelen, de lijnen zijn kort en je kan een directe bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat, sterker nog, dat wordt van je verwacht. MAG45 staat aan de vooravond van de keuze en de implementatie van een nieuwe ERP systeem waarin je een belangrijke rol gaat spelen. Uitstekende arbeidsvoorwaarden, 28 vakantiedagen en 8 ATV dagen, maken het plaatje compleet. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract wat bij wederzijds goedvinden wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

Application

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature als Business Controller bij MAG45? Klik dan op de sollicitatiebutton om te solliciteren. Mocht je meer informatie willen, neem dan contact op met onze Recruiter Deniz Akman via 06 – 51 04 39 28.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Share this on:
Contact