Opco Controller

Brede controlling functie in snel groeiende internationale omgeving


Eindhoven | Finance

Published on 22 May 2019

Organisation

MAG45 is een van de toonaangevende industriële integrators in Europa. Als industriële integrator beheren wij in opdracht van onze klanten de supply chain, inclusief inkoop, voor MRO (Maintenance, Repair & Operation) en BOM (Bill of Material) producten. Inmiddels hebben wij als een van de pioniers op het gebied van geïntegreerde levering een succesvol en internationaal track record opgebouwd bij bekende multinationals in de medische, hightech-, farmaceutische-, FMCG- en elektronica-industrie. We zijn in 1948 opgericht en sinds 2016 een onafhankelijke dochter van de Deense beursgenoteerde Solar Group. Met meer dan 240 mensen werken we vanuit ons hoofdkantoor in Eindhoven en vanuit diverse vestigingen in meer dan 14 landen wereldwijd aan verdere groei. Op onze Finance afdeling (8 medewerkers) in Eindhoven is er ruimte ontstaan voor een Opco Controller.

Function

Als Opco Controller bij MAG45 ben je verantwoordelijk voor de juiste financiële registratie, voer je liquiditeitsbeheer uit, financiële transacties (intercompany-winsten) en zorg je ervoor dat deze transacties voldoen aan binnenlandse en buitenlandse (fiscale) wetgeving. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van financiële overzichten, deze te analyseren en rond te sturen. Je bent werkzaam binnen de financiële afdeling en je rapporteert aan de Finance Director. Je werkt nauw maar onafhankelijk samen met andere controllers, administratieve medewerkers en lokale controllers om een gezond financieel beleid te voeren.

Requirements

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière bij een dynamische organisatie? Kijk hier of je voldoet aan het gevraagde profiel:

- Een afgeronde en relevante opleiding op HBO of WO niveau

- Minimaal drie jaar aantoonbaar succesvolle ervaring in een snel groeiende internationale commerciële b2b omgeving

- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

- Ruime ervaring met MS Office, met name Excel kent weinig geheimen voor je, en

- Sterk ontwikkeld analytisch vermogen, daadkrachtig en overtuigend

- Beschikbaar voor 24 - 40 uur en woonachtig in of op redelijke afstand van Eindhoven

Offer

Je komt terecht in een financieel gezonde organisatie met een onderscheidende propositie en een uitdagend groeiscenario. De stevige groei zorgt voor een gezonde hectiek zonder dat de aandacht voor kwaliteit uit het oog verloren wordt. Je opereert op het snijvlak van Finance en de business met impact op de verdere procesbeheersing. Het speelveld is internationaal met collega’s en klanten over de gehele wereld. Je geniet veel vrijheid van handelen, de lijnen zijn kort en je kan een directe bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat, sterker nog, dat wordt van je verwacht. MAG45 staat aan de vooravond van de keuze en de implementatie van een nieuwe ERP systeem waarin je een belangrijke rol gaat spelen. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met onder meer een 13e maand, 28 vakantiedagen en 8 ATV dagen, maken het plaatje compleet. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract wat bij wederzijds goedvinden wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

Application

Kom jij het verschil maken? Solliciteer dan vandaag nog op deze vacature via de sollicitatiebutton. Mocht je meer informatie willen, neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Carly van Vroenhoven via 06 – 52055154.


Share this on:
Contact